Gastenboek Critical Alignment Yoga


"De CAY lessen zijn soms behoorlijk pittig maar het maakt je in ieder geval een stuk soepeler. De boven-, midden- en onderrug worden flink aangepakt, maar Janine bouwt iedere les zorgvuldig de oefeningen op en begeleid je bij de houdingen, hierdoor kom je steeds een stukje verder. De lessen zijn heel gevarieerd en pakken bij mij veel voorkomende lichamelijke klachten aan. Zo krijg je heel persoonlijk les én advies. Het verbaast me iedere keer weer hoeveel kennis van het menselijk lichaam Janine heeft, erg knap. Het hoogtepunt aan het einde van iedere les, is het hoofdstandbankje. Zelfs met dit hulpmiddel blijven er steeds nieuwe oefeningen bij komen. Ik hoop hier nog heel lang mee door te kunnen gaan zodat ik later een soepele bejaarde ben :-)!" Saskia (februari 2019)

“Ik ervaar deze lessen als prettig en ben verbaasd over de mogelijkheden hoe mijn lichaam kan werken, niet altijd prettig maar na oefening voelt het fijn om geoefend te hebben onder leiding van een voor mij vakkundige docente Janine.” Ria v.d wiel (februari 2019)

"Het volgen van de CAY lessen helpt mij om mijn houding te verbeteren. Ik zit beter, sta rechter, kan langer staan, voel me sterker. Het is soms ook confronterend hoe je met je stijfheid en de pijn/weerstand die het oproept omgaat. De ervaring die ik eerst heb opgedaan bij de Hatha Yoga (het ademen en naar binnen kunnen keren) helpen me hier wel heel goed bij. Maar zelfs de simpele oefeningen op de hulpmiddelen zoals het stripje of rolletje in je rug, kan je al enorm helpen. Eigenlijk zou iedereen deze lessen eens moeten volgen in zijn leven." Gera Versluis (februari 2019)

"Critical alignment yoga is voor mij een fijne yoga. Ik heb er veel aan voor de spanning in de rug en mijn schouders. 'Gewone' yoga doe ik regelmatig thuis, bij critical alignment yoga vind ik het fijn om les te hebben, zodat ik geen verkeerde dingen aanleer. Anoniem (februari 2019)

"De CAY-lessen zijn heel goed voor verbetering van mijn (verkeerde) houding. De oefeningen zijn regelmatig pittig maar na de les voelt alles heerlijk ‘rechtgezet’ en ontspannen. Janine (bege)leidt de les heel goed. Een echte aanrader!" Jolanda van Helden (december 2018)

Vertel me jouw ervaringen over de CAY lessen, dan kunnen anderen dat hier lezen!