Ervaringen van deelnemers


Wil je graag weten hoe anderen de lessen ervaren?

Yoga is een persoonlijke ervaring. Toch kan het soms fijn zijn om ervaringen van anderen te lezen. Vanuit Stralen willen we ook af en toe peilen hoe de lessen ervaren worden om zo de kwaliteit van de lessen te kunnen monitoren en waar nodig aan te passen. 
Lees onderstaand gerust de ervaringen van anderen. Wil je zelf je ervaring met ons delen? Graag! Je kunt hiervoor het onderstaande contactformulier gebruiken of ons direct mailen.

Yoga

"Tijdens de normale dagelijkse gang in mijn leven gun ik mezelf geen tijd om te ontspannen, waardoor het risico om mijn grenzen voorbij te gaan groot is. Juist daarom is yoga voor mij een unieke gelegenheid om bewust los te laten en te ontspannen. Na jarenlang met diverse yoga docenten gewerkt te hebben, merk ik bij Janine een zorgzaamheid jegens de leerling die warm aanvoelt en een veilig gevoel geeft. Haar yoga lessen worden door mij dan ook warm aanbevolen!" Els Rutgers

Workshops

"De workshop ademhalen was een eye opener. Eindelijk goed uitgelegd hoe fout je ademt met hyperventilatie en hoe je je ademhaling ten goede kan veranderen. Goede theorie en onderbouwing van de ademhalingsoefeningen. Mooi groepje, niet te groot en een overheerlijke lunch. Tijdens de theorie regelmatig oefeningen op de stoel en ontspanning op de mat gedaan. Een goede en duidelijke syllabus meegekregen met veel oefeningen met duidelijke uitleg. Het was zeer de moeite waard!"
Sija Op 't Hof

Laat hier jouw review achter

Heb jij meegedaan met een les en vind je het leuk om een review achter te laten in het gastenboek, 
stuur mij dan jouw ervaringen. Ik ben heel benieuwd!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.