Hoe schrijf ik me in?


Stralen is een kleinschalige yoga studio. Op deze manier is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht in de lessen. We bieden graag flexibiliteit aan de deelnemers, daarom werken we met strippenkaarten en losse lessen. Zo hoef je niet te betalen voor een les die je niet hebt kunnen volgen.
Dit betekent wel dat je jezelf voor een les moet inschrijven. Lees onderstaand hoe dat werkt.

Inschrijven

Voordat je lessen kunt boeken maak je in Momoyoga een account aan en koop je één of meerdere strippenkaarten of losse lessen bij Stralen.

Enkele spelregels:
Het boeken van een les kan tot 1 minuut vóór de les (mits er nog een plek vrij is natuurlijk). Het uitschrijven van een reeds geboekte les kan tot uiterlijk 12 uur vóór de les. Ben je te laat met uitschrijven, dan wordt de les toch afgeboekt van je strippenkaart.

Wil je eerst komen ervaren of het je wel bevalt? Dat kan. Koop dan eenmalig een voordelig proeflespakket van 3 lessen.

Is een les die je graag wilt boeken op dit moment volgeboekt? Plaats jezelf dan op de wachtlijst. Zodra er een plekje vrij komt, wordt de eerstvolgende op de wachtlijst toegevoegd aan de deelnemerslijst. Je ontvangt dan een mail met een bevestiging dat je alsnog ingeschreven bent. Er zijn al velen die ontdekt hebben dat de kans vrij groot is, dat je alsnog mee kunt doen.


Wil je weten wat een les kost?