Laatste nieuws over Stralen 
Yoga voor Altena editie 2024

Ook dit jaar zullen we bij Stralen weer yoga gaan beoefenen voor het goede doel. Eerder hebben we al mooie donaties opgehaald voor o.a. GSW, Samenloop voor Hoop, Park Veldzicht, Inloophuis, Hospice Altena en de Dierenambulance. Allemaal goede doelen uit de gemeente Altena.
Volg jij lessen bij Stralen, dan mag je meestemmen voor het goede doel van 2024. breng vóór 9 februari je stem uit.

Blote voeten wandeling

23 juni is 'nationale-bevrijd-je-voeten-dag'. Zet het alvast in je agenda, want dan gaan we weer een blote voeten wandeling doen in de Drunense Duinen (je kunt hem ook alvast boeken in Momoyoga).
Wil je eerst je voeten trainen om op blote voeten te kunnen lopen en zo ook werken aan je gezondheid? Geef je dan op voor de blote voeten challenge! 

Blote voeten challenge

Ook dit jaar kun je je weer opgeven voor de blote voeten challenge. Omdat de voeten de basis vormen van onze houding in staan en lopen is het belangrijk om te zorgen voor flexibele voeten en een gezonde voetplaatsing. Leer er alles over in deze online challenge waarbij je in je eigen tijd oefeningen en opdrachten uitvoert voor je voeten. In Momoyoga kun je deze challenge boeken (op 15 maart). Je ontvangt dan een starterspakket met hulpmiddelen die je nodig hebt voor de challenge (ter waarde van ongeveer €40 euro) en vanaf 15 maart tot 23 juni ontvang je ongeveer wekelijks een mail met de challenges. Veel succes!

In onze winkel


In de studio kun je verschillende maten en varianten ToeSox kopen. Vanaf 8 januari hangt de nieuwe collectie in de studio. We hebben nu ook langere sokken. De sokken met het bruine label zijn in de uitverkoop €12,-. De Low-rise varianten kosten €16,-. De hogere varianten, bellarina's en die met de TEC uitvoering (speciale dunne stof) kosten €17,-
We hebben nu ook bolsters en zoutlampen in de verkoop. 
Bij aankoop van Alka thee ontvang je een gratis reisbeker!

Zie de prijslijst voor alle producten en hulpmiddelen die we verkopen in de studio.

Officieel TRE® Provider

Vorig jaar heb ik officieel mijn certificaat tot TRE® Provider gehaald. Op dit moment verzorg ik één-op-één TRE® sessies waarin ik je leer om deze zelfhulpmethode thuis toe te kunnen gaan passen. Gemiddeld heb je daarvoor 2 à 3 individuele sessies nodig van 1,5 tot 2 uur. Wil je graag je eerste sessie boeken? Neem dan via mail of het contactformulier contact met me op. Dan plannen we samen een datum en tijdstip. Onder de menuknop 'lessen' leg ik uit wat Tension Releasing Excises inhoudt.

Vanaf 1 februari zal ik lid zijn van TRE-Nederland. Eén van de voorwaarden is dat de prijs marktconform is. Daarom zal de prijs per uur in etappes iets oplopen de komende tijd. Vanaf 1 februari betaal je nu €75,- per uur voor een sessie.
Heb je al een sessie geboekt óf boek je nog een sessie vóór 1 februari, dan geldt het oude tarief van €65,-

In het najaar zullen ook groepssessies TRE ingepland gaan worden.

 

Dossier BekkenBodem

Heb je het artikel in yoga International gelezen over de vijf pijlers voor het zelf helen van je BB en wil je graag meer informatie? In januari 2024 start de bijscholing hierover voor yogadocenten. Ben je geen yogadocent maar heb je zelf last van BB gerelateerde uitdagingen en wil je daar graag zelf iets aan doen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Bij voldoende aanmeldingen starten we een nieuwe groep. (Uiterlijk najaar 2024, maar in overleg kan het ook eerder)

Yoga voor Altena 2023

13-19 maart 2023 organiseerde Stralen weer de benefietweek ' Yoga voor Altena'. De opbrengst van deze benefietactie ging dit jaar naar Stichting Dierenambulance Altena. we hebben met z'n allen maar liefst €1042,- kunnen overhandigen. Dankjewel voor je deelname en bijdrage!

Janine in yoga International

In de Yoga International van maart/april 2023 stelt Janine zich voor als yogadocent. Lees o.a. wat haar motiveert in haar rol als yogadocent.
Hieronder vind je de link naar het gehele artikel.

YIN XL met Klankschalen

3 en 4 maart konden we weer genieten van twee heerlijke lessen YIN XL onder begeleiding van Joanneke (The Sound of Balance) met haar klankschalen. Ik begreep van veel deelnemers dat het heerlijk was. Dat is fijn!

Instructieboekjes

Bij aanschaf van een stripje of vilten mat in de studio ontvang je nu gratis een instructieboekje met uitleg van de belangrijkste oefeningen met deze fantastische props. Je kunt de boekjes ook los kopen.

Video-On-Demand

Stralen beschikt over een nieuwe functionaliteit. Voor slechts €6,- per dag kun je gebruik maken van bijna 90 verschillende video-lessen, variërend van Yin, CAY, Hatha met CAY light, Yoga Nidra en Hatha lessen. Op de website versie van Momoyoga kun je de beschikbare video-lessen bekijken en eventueel een dagpas kopen. Zeker heel handig in de vakantieperiode. Veel plezier ermee!

Janine in Yoga International 

In het decembernummer van Yoga International beantwoord Janine lezersvragen. Ben je benieuwd naar haar antwoord? Lees de rubriek via onderstaande link digitaal.

Yogateacher in de spotlight

De Yogashop schreef een BLOG over onze docent Janine.

Nieuwsbrief januari 2024

Nieuwsbrief december 2023

Nieuwsbrief oktober 2023