Laatste nieuws over Stralen 
YIN XL met klankschalen

Op 4 maart organiseren we in samenwerking met Joanneke de Rooij van The Sound of Balance weer een XL Yin les met klankschalen. Terwijl je verblijft in de YIN pose, kun je verder landen en verstillen in de houding op de dragende klanken van de schalen die we steeds volledig afstemmen op de meridianen die we strekken.

De ochtendles is al volgeboekt, maar voor de avondles zijn nog enkele plekken vrij. Je kunt deze les boeken in Momoyoga!

Workshop Schouders & Nek

Op veler verzoek is voor de workshop Schouder & Nek een voorlopig laatste en vijfde editie ingepland en wel op 15 april 2023. Lees hieronder wat je kunt verwachten en hoe anderen deze workshop ervaren hebben.

Wil je je inschrijven? Neem dan even contact met mij op. Je kunt deze les niet zelf boeken in Momoyoga.

Instructieboekjes

Bij aanschaf van een stripje of vilten mat in de studio ontvang je nu gratis een instructieboekje met uitleg van de belangrijkste oefeningen met deze fantastische props. Je kunt de boekjes ook los kopen.

Stralen Shop

Steeds meer yoga- en gezondheid gerelateerde producten zijn te koop in onze shop. Zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om stripjes en vilten matten uit de CAY collectie te kopen bij Stralen. 
Daarnaast zijn we officieel dealer van Alka en verkopen we een groot deel van de producten die je helpen om een gezonde zuur-base balans te verkrijgen. Bekijk hieronder onze prijslijst.

Janine in Yoga International 

In het decembernummer van Yoga International beantwoord Janine lezersvragen. Ben je benieuwd naar haar antwoord? Lees de rubriek via onderstaande link digitaal.

Video-On-Demand

Stralen beschikt over een nieuwe functionaliteit. Voor slechts €5,- per dag kun je gebruik maken van bijna 90 verschillende video-lessen, variërend van Yin, CAY, Hatha met CAY light, Yoga Nidra en Hatha lessen. Op de website versie van Momoyoga kun je de beschikbare video-lessen bekijken en eventueel een dagpas kopen. Zeker heel handig in de vakantieperiode. Veel plezier ermee!

Yogateacher in de spotlight

De Yogashop schreef een BLOG over onze docent Janine.

Nieuwsbrief februari 2023

Nieuwsbrief januari 2023

Nieuwsbrief december 2022