Laatste nieuws over Stralen 
Onze nieuwe Docent: Ilona Merkx 

Vanaf januari 2021 gaat Ilona Merkx ons team versterken. In de nieuwsbrief van november stelt zij zichzelf aan jullie voor. Zij gaat o.a. op donderdagochtend (vanaf 21 januari) de Aplomb yogalessen verzorgen. Onder het menu-item 'lessen' leggen we uit wat je kunt verwachten van een Aplomb yogales.

Veel plezier en succes Ilona!

Online lessen tot en met 19 januari 2021

Tot en met 19 januari 2021 hanteren we een aangepast rooster vanwege de verscherpte Corona-maatregelen. Er is een online aanbod te vinden in het rooster. Deze lessen kun je live online meedoen of later in eigen tijd thuis volgen d.m.v. de video opname. We hebben inmiddels ook een bibliotheek van meer dan 50 lessen beschikbaar, dus laat ons weten als je behoefte hebt aan een video-les!

Yogateacher in de spotlight

Yogashop interviewde onze docent Janine Himpers en schreef er een blog over.

Kinderyoga en Yoga voor Jong Volwassenen

Na de herfstvakantie starten kinderyogalessen. Op woensdagen zijn er twee lessen: 14:00 uur kinderyoga en 15:30 tieneryoga. Voor jongeren staan dit najaar drie gratis proeflessen gepland: 9 november, 23 november en 7 december om 18:30 uur!

Toesox

Stralen Yoga Centrum is officiƫle distributeur van Toesox. De sokken ondersteunen je yoga practice (je glijdt niet uit en ervaart meer balans door het spreiden van de tenen). De nieuwe collectie voor de herfst en winter is vanaf oktober beschikbaar in de studio.

Yogakrant

Stralen yoga Centrum heeft voor jou een abonnement afgesloten op De Yogakrant. Elk seizoen ligt er een nieuw exemplaar voor je klaar. De winter editie 2020 hebben we 15 december ontvangen. Jammer dat de Studio gesloten is, maar we gaan kijken of we de krant toch bij zoveel mogelijk deelnemers kunnen bezorgen!

Nieuwsbrief December 2020

Nieuwsbrief November 2020

Nieuwsbrief Oktober 2020