Laatste nieuws over Stralen 
Zomerrooster

 

Van 1 juni tot 19 juni geniet ik van zomervakantie. De studio is dan gesloten. Wil je toch lessen volgen? Maak dan gebruik van de video-lessen. Van 19 juni tot en met 14 juli is het rooster weer grotendeels zoals je dat gewend bent. Van 17 juli tot en met 26 augustus draaien we een zomerrooster. Er zijn dan minder lessen per week. De lessen hebben dan het karakter van een combiles (een beetje CAY, een beetje Yin en een beetje hatha). Het maakt dan dus niet uit welke lesdag je kiest want alle lessen hebben hetzelfde karakter. 

Props lenen?

Wil je voor de periode van 1 tot 19 juni graag props lenen voor thuisgebruik (bijvoorbeeld omdat je graag CAY lessen via de video portal wil gaan volgen)? Neem dan even contact met me op. Je kunt je props dan 31 mei komen ophalen en 20 juni weer terugbrengen.


Toesox


De voorraad Toesox in de studio is weer aangevuld met de nieuwe collectie van 2023. Naast de gebruikelijke 'low-rise' Toesox, tref je nu ook 'Bellarina' Toesox aan. Deze variant is opengewerkt bij de wreef en daardoor wat luchtiger voor de zomer. De Bellarina's kosten €17,-.
Alle andere Toesox blijven €16,- 

Palo Santo

Wat je ruikt als je de studio binnenkomt is Palo Santo (oftewel heilig hout). Deze geurende houtsoort staat spiritueel hoog in aanzien bij sjamanen en genezers en wordt al duizenden jaren gebruikt bij rituele zegeningen en zuiveringen. Voor de liefhebber (of als je iemand een leuk cadeautje wilt geven) heb ik vier setjes heilig hout in een schelp van Groene Abalone (verpakt met een prachtige kaart erbij) klaarliggen in de studio.  De hele set kost €18,50. (zolang de voorraad strekt)

Workshop Schouder & Nek 

15 april j.l. was alweer de vijfde editie van de workshop Schouder & nek. Lees hieronder de reviews van de deelnemers aan deze workshop.

Yoga voor Altena 2023

13-19 maart 2023 organiseerde Stralen weer de benefietweek ' Yoga voor Altena'. De opbrengst van deze benefietactie ging dit jaar naar Stichting Dierenambulance Altena. we hebben met z'n allen maar liefst €1042,- kunnen overhandigen. Dankjewel voor je deelname en bijdrage!

Blote Voeten Challenge

In maart is de Blote Voeten Challenge begonnen. Van maart tot en met 23 juni begeleid ik je stap-voor-stap om goed te lopen op blote voeten? Met kleine individuele opdrachten train je je voeten en lichaam om weer te lopen zoals het bedoeld is. Lopen op blote voeten biedt grote voordelen, ook daar staan we uitgebreid bij stil in deze challenge. Maar ik ben ervan overtuigd dat je dat elke keer na de opdrachten ook zelf gaat merken.

Nationale Bevrijdjevoeten dag

23 juni is het nationale bevrijdjevoeten dag. Op die dag organiseert stralen een Blote-voeten-wandeling in de Drunensen Duinen. Via Momoyoga kun je je hiervoor opgeven. Zijn jouw voeten nog niet klaar voor wandelen op blote voeten? Wees gerust: je hoeft niet de hele wandeling op blote voeten te lopen, dat is geheel aan jou). 

Janine in yoga International

In de Yoga International van maart/april 2023 stelt Janine zich voor als yogadocent. Lees o.a. wat haar motiveert in haar rol als yogadocent.
Hieronder vind je de link naar het gehele artikel.

YIN XL met Klankschalen

3 en 4 maart konden we weer genieten van twee heerlijke lessen YIN XL onder begeleiding van Joanneke (The Sound of Balance) met haar klankschalen. Ik begreep van veel deelnemers dat het heerlijk was. Dat is fijn!

Instructieboekjes

Bij aanschaf van een stripje of vilten mat in de studio ontvang je nu gratis een instructieboekje met uitleg van de belangrijkste oefeningen met deze fantastische props. Je kunt de boekjes ook los kopen.

Stralen Shop

Steeds meer yoga- en gezondheid gerelateerde producten zijn te koop in onze shop. Naast yogamatten en draagriemen voor yogamatten is er sinds kort ook de mogelijkheid om stripjes en vilten matten uit de CAY collectie te kopen bij Stralen. Uiteraard zijn de Toesox in verschillende kleuren en maten te koop tegen een super laag tarief. Daarnaast zijn we officieel dealer van Alka en verkopen we een groot deel van de producten die je helpen om een gezonde zuur-base balans te verkrijgen. Bekijk hieronder onze prijslijst.

Video-On-Demand

Stralen beschikt over een nieuwe functionaliteit. Voor slechts €5,- per dag kun je gebruik maken van bijna 90 verschillende video-lessen, variërend van Yin, CAY, Hatha met CAY light, Yoga Nidra en Hatha lessen. Op de website versie van Momoyoga kun je de beschikbare video-lessen bekijken en eventueel een dagpas kopen. Zeker heel handig in de vakantieperiode. Veel plezier ermee!

Janine in Yoga International 

In het decembernummer van Yoga International beantwoord Janine lezersvragen. Ben je benieuwd naar haar antwoord? Lees de rubriek via onderstaande link digitaal.

Yogateacher in de spotlight

De Yogashop schreef een BLOG over onze docent Janine.

Nieuwsbrief mei 2023

Nieuwsbrief maart 2023

Nieuwsbrief februari 2023