Laatste nieuws over Stralen 
Workshop Nek & Schouders

Drie groepen hebben deze workshop inmiddels achter de rug. In deze workshop hebben we vanuit verschillende perspectieven gekeken naar het ontstaan en in stand houden van spanning in onze schouders en nek. Vanuit het perspectief van bindweefsel, spieren (trigger points), anatomy trains, ons denken, botten en ons zenuwstelsel hebben we ook handvatten aangereikt om spanning in deze gebieden weer op te lossen. Jolanda Gouda heeft als triggerpoint masseur alle deelnemers ook een triggerpoint behandeling gegeven.

Lees de reviews van deze workshop hier.

op 12 november zal deze workshop voor de 4e keer gegeven worden. Er is nog 1 plekje vrij!

Workshop Bekkenbodem Yoga

Twee groepen hebben het afgelopen jaar met succes de workshop BekkenBoden yoga afgerond. lees hier de reviews van deze workshop. In het najaar van 2022 gaat een derde groep starten. Wist je dat ongeveer 8 op de 10 vrouwen van boven de 50 jaar problemen heeft met de bekkenbodem? Ben jij er daar één van of wil je problemen in de toekomst voorkomen? Neem dan gerust contact met me op. In een intake kunnen we bespreken of deze workshop van toegevoegde waarde kan zijn voor jou.

Special voor meditatie docenten

In het vierde kwartaal van 2022 organiseert Stralen een Special voor meditatie docenten. We gaan dan dieper in op de werking en de rol van de ademhaling in meditatie. We kijken naar fysiologie, psychologie, pathologie en natuurlijk heel praktisch naar de toepassing van ademhalingsoefeningen in je meditatie les. Het materiaal kun je één-op-één gebruiken voor een workshop die jij kunt verzorgen voor jouw klanten. Interesse? Neem even contact met me op!

Yogakrant

Stralen heeft als cadeautje voor jou als deelnemer een abonnement genomen op de yogakrant. De zomer editie van de yogakrant is er weer. Je kunt gratis een exemplaar meenemen als je weer in de Studio bent.

Video-On-Demand

Stralen beschikt over een nieuwe functionaliteit. Voor slechts €5,- per dag kun je gebruik maken van bijna 90 verschillende video-lessen, variërend van Yin, CAY, Hatha met CAY light, Yoga Nidra en Hatha lessen. Op de website versie van Momoyoga kun je de beschikbare video-lessen bekijken en eventueel een dagpas kopen. Zeker heel handig in de vakantieperiode die voor velen van ons voor de deur staat! Veel plezier ermee!

Yogateacher in de spotlight

De Yogashop schreef een BLOG over onze docent Janine.

Nieuwsbrief juli 2022

Nieuwsbrief juni 2022

Nieuwsbrief april 2022