Laatste nieuws over Stralen 
Zomerrooster

Vanaf 17 juni draaien we in de studio weer een zomerrooster.
Er zijn dan minder lessen per week en de lessen hebben allemaal het karakter van een zogenaamde Combiles. In de les komen verschillende yogastijlen (CAY/ YIN/ Hatha/ Nidra) aan bod. Voor iedereen wat wils.

Bijscholing BB Yoga

 

Van januari tot en met april was de eerste editie van de vijfdaagse bijscholing Bekkenbodem Yoga voor yogadocenten. 17 yogi's (niet iedereen staat helaas op de foto) mochten na een intensief traject (met allerlei opdrachten) het certificaat in ontvangst nemen. Zo fijn dat meer yogadocenten kunnen gaan uitdragen dat je niet rond hoeft te blijven lopen met BB klachten. En sterker nog: dat we van alles kunnen doen om onze BB gezond en veerkrachtig te houden. Ik heb het al eens vaker gezegd: vitaal ouder worden begint in het bekken;-)

De bijscholing was een succes en wordt in 2025 herhaald. Meer informatie vind je hier. 

Yoga voor Altena editie 2024

Van 11 tot en met 16 maart stonden alle lessen in het teken van Yoga voor Altena. Dat betekent dat de lessen gratis waren. Deelnemers konden na afloop een donatie doen voor het goede doel. Dit jaar: De Hartenbrigade.

We hebben maar liefst €1313,- bij elkaar geyoga't op deze manier.
Dankjewel aan iedereen die meegedaan heeft!

Lees hier meer over de overdracht van de cheque aan De Hartenbrigade. 

Jubileum

1 april bestond Stralen 10 jaar. Dat widen we natuurlijk vieren!
Daarom stond er voor elke deelnemer aan de lessen een klein cadeautje klaar.
Dit is mijn manier om je te bedanken voor je deelname.

Super bedankt ook voor alle attenties die ik van jullie heb mogen ontvangen in de vorm van bloemen, planten, kaarten, tegoedbonnen en nog veel meer. 

In onze winkel


In de studio kun je verschillende maten en varianten ToeSox kopen. Vanaf 8 januari hangt de nieuwe collectie in de studio. We hebben nu ook langere sokken. De sokken met het bruine label zijn in de uitverkoop €12,-. De Low-rise varianten kosten €16,-. De hogere varianten, bellarina's en die met de TEC uitvoering (speciale dunne stof) kosten €17,-
We hebben nu ook bolsters en zoutlampen in de verkoop. 
Bij aankoop van Alka thee ontvang je een gratis reisbeker!

Zie de prijslijst voor alle producten en hulpmiddelen die we verkopen in de studio.

Officieel TRE® Provider

Vorig jaar heb ik officieel mijn certificaat tot TRE® Provider gehaald. Op dit moment verzorg ik één-op-één TRE® sessies waarin ik je leer om deze zelfhulpmethode thuis toe te kunnen gaan passen. Gemiddeld heb je daarvoor 2 à 3 individuele sessies nodig van 1,5 tot 2 uur. Wil je graag je eerste sessie boeken? Neem dan via mail of het contactformulier contact met me op. Dan plannen we samen een datum en tijdstip. Onder de menuknop 'lessen' leg ik uit wat Tension Releasing Excises inhoudt.

Vanaf 1 februari ben ik lid zijn van TRE-Nederland

In het najaar zullen ook groepssessies TRE ingepland gaan worden.

Dossier BekkenBodem

Heb je het artikel in yoga International gelezen over de vijf pijlers voor het zelf helen van je BB en wil je graag meer informatie? In januari 2024 start de bijscholing hierover voor yogadocenten. Ben je geen yogadocent maar heb je zelf last van BB gerelateerde uitdagingen en wil je daar graag zelf iets aan doen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Bij voldoende aanmeldingen starten we een nieuwe groep. (Uiterlijk najaar 2024, maar in overleg kan het ook eerder)

Janine in yoga International

In de Yoga International van maart/april 2023 stelt Janine zich voor als yogadocent. Lees o.a. wat haar motiveert in haar rol als yogadocent.
Hieronder vind je de link naar het gehele artikel.

Instructieboekjes

Bij aanschaf van een stripje of vilten mat in de studio ontvang je nu gratis een instructieboekje met uitleg van de belangrijkste oefeningen met deze fantastische props. Je kunt de boekjes ook los kopen.

Video-On-Demand

Stralen beschikt over een nieuwe functionaliteit. Voor slechts €6,- per dag kun je gebruik maken van bijna 90 verschillende video-lessen, variërend van Yin, CAY, Hatha met CAY light, Yoga Nidra en Hatha lessen. Op de website versie van Momoyoga kun je de beschikbare video-lessen bekijken en eventueel een dagpas kopen. Zeker heel handig in de vakantieperiode. Veel plezier ermee!

Janine in Yoga International 

In het decembernummer van Yoga International beantwoord Janine lezersvragen. Ben je benieuwd naar haar antwoord? Lees de rubriek via onderstaande link digitaal.


Yogateacher in de spotlight

De Yogashop schreef een BLOG over onze docent Janine.

Nieuwsbrief mei 2024

Nieuwsbrief Februari 2024

Nieuwsbrief Januari 2024