Laatste nieuws over Stralen 
Examen Yoga

Ben je eindexamen kandidaat en vind je het een spannende periode? Misschien is het lastig voor je om je goed te concentreren of wil je gewoon het beste uit jezelf halen? Examen yoga van Stralen kan jou op een laagdrempelige manier daarbij ondersteunen. 

Speciaal voor jou biedt onze yogadocent Eliesa laagdrempelige online hulp met o.a. video's en oefeningen over:

  • Yogahoudingen om je krachtig en rustig te voelen tijdens deze periode; 
  • Hoe je je brein een handje helpt; 
  • Ontspanningsoefeningen;
  • De inzet van je ademhaling;
  • Stoelyoga voor tijdens je examen (onzichtbaar voor anderen:-) 
  • En andere handige 'Tips & Tricks'

 
Daarnaast is er enkele dagen voor de start van het landelijke schoolexamen een live Q&A webinar met Eliesa.

En dat alles voor maar €25,-. Een kleine investering die je examenbeleving een boost geeft. Ben je geïnteresseerd? Stuur Eliesa dan een mailtje, dan neemt ze persoonlijk contact met je op. Of schrijf je direct in via Momoyoga.

Online lessen tot en met 1 april 2021

Tot en met 1 april 2021 hanteren we een aangepast rooster vanwege de verscherpte Corona-maatregelen. Er is een online aanbod te vinden in het rooster. Deze lessen kun je live online meedoen of later in eigen tijd thuis volgen d.m.v. de video opname. We hebben inmiddels ook een bibliotheek van meer dan 100 lessen beschikbaar, dus laat ons weten als je behoefte hebt aan een video-les!

Yogateacher in de spotlight

De Yogashop schreef een BLOG over onze docent Janine.

Toesox

Stralen Yoga Centrum is officiële distributeur van Toesox. De sokken ondersteunen je yoga practice (je glijdt niet uit en ervaart meer balans door het spreiden van de tenen). De nieuwe collectie voor de herfst en winter is vanaf oktober beschikbaar in de studio. Je kunt ook bestellen via email. Stuur ons een mail en we laten je het aanbod zien in jouw maat.

Yogakrant

Stralen yoga Centrum heeft voor jou een abonnement afgesloten op De Yogakrant. Elk seizoen ligt er een nieuw exemplaar voor je klaar. De winter editie 2020 hebben we bij de meesten van jullie thuis bezorgd. Veel leesplezier!

Nieuwsbrief 24 februari 2021

Nieuwsbrief Februari 2020

Nieuwsbrief Januari 2020