Laatste nieuws over Stralen 
Bedankje

Ik wil alle mensen die deelgenomen hebben aan lessen en workshops in 2022 hartelijk daarvoor bedanken. Daarom ligt er vanaf 7 november een klein bedankje voor je klaar in de studio. (Eén per persoon en zolang de voorraad strekt)

Instructieboekjes

Bij aanschaf van een stripje of vilten mat in de studio ontvang je nu gratis een instructieboekje met uitleg van de belangrijkste oefeningen met deze fantastische props. Je kunt de boekjes ook los kopen.

Yogakrant

Stralen heeft als cadeautje voor jou als deelnemer een abonnement genomen op de yogakrant. De herfst editie van de yogakrant is er weer. Je kunt gratis een exemplaar meenemen als je weer in de Studio bent.

Workshop Nek & Schouders

Drie groepen hebben deze workshop inmiddels achter de rug. In deze workshop hebben we vanuit verschillende perspectieven gekeken naar het ontstaan en in stand houden van spanning in onze schouders en nek. Vanuit het perspectief van bindweefsel, spieren (trigger points), anatomy trains, ons denken, botten en ons zenuwstelsel hebben we ook handvatten aangereikt om spanning in deze gebieden weer op te lossen. Jolanda Gouda heeft als triggerpoint masseur alle deelnemers ook een triggerpoint behandeling gegeven.

Lees de reviews van deze workshop hier.

op 7 januari 2023 zal deze workshop voor de 4e keer gegeven worden. Deze workshop is inmiddels volgeboekt, maar als je graag mee wilt doen kan ik je op de reservelijst plaatsen.

Workshop Bekkenbodem Yoga

Twee groepen hebben het afgelopen jaar met succes de workshop BekkenBoden yoga afgerond. lees hier de reviews van deze workshop. De nieuwe groep start in januari 2023. Lesdagen zijn: 28 januari/ 11 maart/ 20 mei.  Wist je dat ongeveer 8 op de 10 vrouwen van boven de 50 jaar problemen heeft met de bekkenbodem? Ben jij er daar één van of wil je problemen in de toekomst voorkomen? Neem dan gerust contact met me op. In een intake kunnen we bespreken of deze workshop van toegevoegde waarde kan zijn voor jou.

Special voor meditatie docenten

26 november 2022 organiseert Stralen een Special voor meditatie docenten. We gaan dan dieper in op de werking en de rol van de ademhaling in meditatie. We kijken naar fysiologie, psychologie, pathologie en natuurlijk heel praktisch naar de toepassing van ademhalingsoefeningen in je meditatie les. Het materiaal kun je één-op-één gebruiken voor een workshop die jij kunt verzorgen voor jouw klanten. Interesse? Neem even contact met me op!

Stralen Shop

Steeds meer yoga- en gezondheid gerelateerde producten zijn te koop in onze shop. Zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om stripjes en vilten matten uit de CAY collectie te kopen bij Stralen. 
Daarnaast zijn we officieel dealer van Alka en verkopen we een groot deel van de producten die je helpen om een gezonde zuur-base balans te verkrijgen. Bekijk hieronder onze prijslijst.

Video-On-Demand

Stralen beschikt over een nieuwe functionaliteit. Voor slechts €5,- per dag kun je gebruik maken van bijna 90 verschillende video-lessen, variërend van Yin, CAY, Hatha met CAY light, Yoga Nidra en Hatha lessen. Op de website versie van Momoyoga kun je de beschikbare video-lessen bekijken en eventueel een dagpas kopen. Zeker heel handig in de vakantieperiode. Veel plezier ermee!

Actie: starterspakket ontzuren

Wil je starten met ontzuren? Lees via onderstaande button meer over ontzuren bij Stichting zuur-base kennis. Tot 2023 kun je gebruik maken van ons starterspakket bestaande uit Alka Thee, Alka mineralen en Alka Druppels. Nu tijdelijk voor €75,- (normaal €84,85) 

Yogateacher in de spotlight

De Yogashop schreef een BLOG over onze docent Janine.

Nieuwsbrief oktober 2022

Nieuwsbrief juli 2022

Nieuwsbrief juni 2022