Laatste nieuws over Stralen 
Dossier BekkenBodem

Heb je het artikel in yoga International gelezen over de vijf pijlers voor het zelf helen van je BB en wil je graag meer informatie? In januari 2024 start de bijscholing hierover voor yogadocenten. Ben je geen yogadocent maar heb je zelf last van BB gerelateerde uitdagingen en wil je daar graag zelf iets aan doen? Stuur dan een mail naar info@stralenyc.nl. Bij voldoende aanmeldingen starten we een nieuwe groep. (Uiterlijk najaar 2024, maar in overleg kan het ook eerder)

Nationale Bevrijdjevoeten dag

23 juni was Nationale Bevrijdjevoeten dag. We hebben dat gevierd met een Blotevoetenwandeling in de Drunense Duinen. Dit was tevens de afsluiting van de BlotevoetenChallenge. Heb je meegedaan met de challenge? Laat me dan weten hoe je dit ervaren hebt. Alvast bedankt!
Lees al enkele reviews hier.

Zomerrooster

 

Van 17 juli tot en met 26 augustus draaien we een zomerrooster. Er zijn dan minder lessen per week. De lessen hebben dan het karakter van een combiles (een beetje CAY, een beetje Yin en een beetje hatha). Het maakt dan dus niet uit welke lesdag je kiest want alle lessen hebben hetzelfde karakter. 

Ik ben je kei-dankbaar!

Daarom ontvang je vanaf maandag 19 juni een kei van Himalaya zout waarin je je eigen vuurtje kunt branden. Want deze week vieren we (21 juni) de zomerzonnewende én Internationale yogadag. Van oudsher wordt deze langste dag van het jaar gevierd met vreugdevuur. Het toppunt van yang. Het toppunt van liefde, harmonie en balans in jezelf en de wereld om je heen! 

Er zijn nog presentjes beschikbaar, dus kom snel weer eens een lesje volgen in de studio, dan kun je jouw exemplaar meenemen (zolang de voorraad strekt, 1 per persoon)

Toesox


De voorraad Toesox in de studio is weer aangevuld met de nieuwe collectie van 2023. Naast de gebruikelijke 'low-rise' Toesox, tref je nu ook 'Bellarina' Toesox aan. Deze variant is opengewerkt bij de wreef en daardoor wat luchtiger voor de zomer. De Bellarina's kosten €17,-.
Alle andere Toesox blijven €16,- 

Palo Santo

Wat je ruikt als je de studio binnenkomt is Palo Santo (oftewel heilig hout). Deze geurende houtsoort staat spiritueel hoog in aanzien bij sjamanen en genezers en wordt al duizenden jaren gebruikt bij rituele zegeningen en zuiveringen. Voor de liefhebber (of als je iemand een leuk cadeautje wilt geven) heb ik vier setjes heilig hout in een schelp van Groene Abalone (verpakt met een prachtige kaart erbij) klaarliggen in de studio.  De hele set kost €18,50. (zolang de voorraad strekt)

Workshop Schouder & Nek 

15 april j.l. was alweer de vijfde editie van de workshop Schouder & nek. Lees hieronder de reviews van de deelnemers aan deze workshop.

Yoga voor Altena 2023

13-19 maart 2023 organiseerde Stralen weer de benefietweek ' Yoga voor Altena'. De opbrengst van deze benefietactie ging dit jaar naar Stichting Dierenambulance Altena. we hebben met z'n allen maar liefst €1042,- kunnen overhandigen. Dankjewel voor je deelname en bijdrage!

Blote Voeten Challenge

In maart is de Blote Voeten Challenge begonnen. Van maart tot en met 23 juni begeleid ik je stap-voor-stap om goed te lopen op blote voeten? Met kleine individuele opdrachten train je je voeten en lichaam om weer te lopen zoals het bedoeld is. Lopen op blote voeten biedt grote voordelen, ook daar staan we uitgebreid bij stil in deze challenge. Maar ik ben ervan overtuigd dat je dat elke keer na de opdrachten ook zelf gaat merken.

Janine in yoga International

In de Yoga International van maart/april 2023 stelt Janine zich voor als yogadocent. Lees o.a. wat haar motiveert in haar rol als yogadocent.
Hieronder vind je de link naar het gehele artikel.

YIN XL met Klankschalen

3 en 4 maart konden we weer genieten van twee heerlijke lessen YIN XL onder begeleiding van Joanneke (The Sound of Balance) met haar klankschalen. Ik begreep van veel deelnemers dat het heerlijk was. Dat is fijn!

Instructieboekjes

Bij aanschaf van een stripje of vilten mat in de studio ontvang je nu gratis een instructieboekje met uitleg van de belangrijkste oefeningen met deze fantastische props. Je kunt de boekjes ook los kopen.

Stralen Shop

Steeds meer yoga- en gezondheid gerelateerde producten zijn te koop in onze shop. Naast yogamatten en draagriemen voor yogamatten is er sinds kort ook de mogelijkheid om stripjes en vilten matten uit de CAY collectie te kopen bij Stralen. Uiteraard zijn de Toesox in verschillende kleuren en maten te koop tegen een super laag tarief. Daarnaast zijn we officieel dealer van Alka en verkopen we een groot deel van de producten die je helpen om een gezonde zuur-base balans te verkrijgen. Bekijk hieronder onze prijslijst.

Video-On-Demand

Stralen beschikt over een nieuwe functionaliteit. Voor slechts €5,- per dag kun je gebruik maken van bijna 90 verschillende video-lessen, variërend van Yin, CAY, Hatha met CAY light, Yoga Nidra en Hatha lessen. Op de website versie van Momoyoga kun je de beschikbare video-lessen bekijken en eventueel een dagpas kopen. Zeker heel handig in de vakantieperiode. Veel plezier ermee!

Janine in Yoga International 

In het decembernummer van Yoga International beantwoord Janine lezersvragen. Ben je benieuwd naar haar antwoord? Lees de rubriek via onderstaande link digitaal.

Yogateacher in de spotlight

De Yogashop schreef een BLOG over onze docent Janine.

Nieuwsbrief augustus 2023

Nieuwsbrief juni 2023

Nieuwsbrief mei 2023