Laatste nieuws over Stralen 
Kerstgeschenkje

Ik ben jullie allemaal zo dankbaar. Dankbaar voor het trouw volgen van de lessen, voor het kwetsbaar durven zijn in de workshops, voor de flexibiliteit het afgelopen jaar met al haar uitdagingen, voor de positieve energie......
Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan en daarom staat er in de maand december een presentje* voor je klaar.

Ik verklap nog niet wat het is, maar hier een paar hints:
Harmonie/ Yin & Yang/ regenboog/ Feng Shui/ Zon/ Chi

*Voor deelnemers aan de fysieke lessen. Eén exemplaar per deelnemer, zolang de voorraad strekt.

Je kunt weer stemmen!

Afgelopen maand hebben jullie 3 potentiële kandidaten aangedragen voor Yoga voor Altena 2022. Te weten:

  • Altenatuur
  • Hospice Altena
  • Duyls bos


Middels onderstaand stemformulier kun je je stem uitbrengen. 
Voorwaarden:

  • per persoon kun je eenmaal stemmen;
  • Je stem is alleen geldig als je je volledige naam ingevuld hebt;
  • Je stem is alleen geldig als je ingeschreven staat bij Momoyoga en lessen of workshops volgt.

Nieuwe Corona Maatregelen

Vanaf 6 november zijn ook wij verplicht om bij binnenkomst te controleren of je beschikt over een geldige QR code voor de Corona Check. Dit gaat niet van harte, want wij heten graag iedereen van harte welkom, maar we houden ons aan de regels die gesteld worden.

Vanaf 28 november mogen we na 17:00 uur geen lessen meer geven. Daarom is het lesrooster aangepast

Lees in de nieuwsbrief van 28 november wat er verandert en welke alternatieven we aanbieden voor mensen die even niet meer live in de studio aanwezig kunnen zijn.

Workshop Nek & Schouders

We hebben veel reacties gehad op de aankondiging van een workshop gericht op schouder- en nekproblemen. Twee lesdagen in maart (19 en 26 maart) zijn reeds volgeboekt. Daarom hebben we besloten om een derde groep in te plannen op 10 april. 
 

In deze workshop zullen we spanning in nek, schouders en bovenrug loslaten. We gaan ontdekken hoe deze spanning er uitziet.

We zullen op zoek gaan naar trigger points en ervaren hoe je die gebieden kunt losmaken. Op deze manier kun je in de toekomst meer bewust worden van veranderende spanning in deze gebieden en zelf spanning wegwerken (door bijvoorbeeld, bepaalde gebieden te rekken of te masseren). Jolanda Gouda zal je als trigger point masseur ook helpen om eventuele trigger points te lokaliseren. Daarnaast zullen we onderzoeken hoe de spanning daar ontstaat (en waarom deze wellicht elke keer opnieuw weer terug komt). Ons zenuwstelsel, mede getriggerd door eerdere ervaringen en ons onderbewuste, speelt daarbij een belangrijke rol.

Daarnaast maken we er natuurlijk een gezellige dag van.

De dag start om 09:30 uur en we eindigen rond 17:00 uur. Wij zorgen voor koffie, thee en een lekkere lunch.

Jouw investering voor deze dag is €100,- (dit is inclusief BTW, werkboek, lunch en trigger point balletje).

Workshop Bekkenbodem Yoga

In oktober/november is de workshop Bekkenbodem Yoga van start gegaan met twee groepen. Lees in de nieuwsbrief van augustus meer informatie hierover. Wil jij ook aan de slag om problemen t.g.v. disfunctioneren van je bekkenbodem aan te pakken? Stuur me dan een mail. Bij voldoende aanmeldingen voor een nieuwe groep, kunnen we een derde groep opstarten.

ToeSox

Stralen is partner van ToeSox. Deze geweldige sokken zijn tegen een aantrekkelijke prijs (€15,-) te koop in onze studio. In oktober hebben we de voorraad weer aangevuld met een frisse, nieuwe collectie. Wil je sokken kopen en kun je niet fysiek naar de studio komen? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. (in de studio hangen niet alle sokken zichtbaar. Zit jouw maat er niet bij, vraag me dan naar de beschikbaarheid)

Yogakrant

Stralen heeft als cadeautje voor jou als deelnemer een abonnement genomen op de yogakrant. De krant van de herfst 2021 ligt voor je klaar in de studio (zolang de voorraad strekt). Veel leesplezier!

Nieuw: Video-On-Demand

Stralen beschikt over een nieuwe functionaliteit. Voor slechts €5,- per dag kun je gebruik maken van bijna 80 verschillende video-lessen, variërend van Yin, CAY, Hatha met CAY light en Hatha lessen. Op de website versie van Momoyoga kun je de beschikbare video-lessen bekijken en eventueel een dagpas kopen. Zeker heel handig in de vakantieperiode die voor velen van ons voor de deur staat! Veel plezier ermee!

Yogateacher in de spotlight

De Yogashop schreef een BLOG over onze docent Janine.

Nieuwsbrief 28 november 2021

Nieuwsbrief november 2021

Nieuwsbrief oktober 2021